A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Ezek most az öröm pillanatai

A KTE HUFBAU a bajnokság utolsó meccsén 7-2-re győzte le a Szentlőrincet. A mérkőzés után elsőként a két vezetőedző értékelt. 

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Ha lehet az embernek egy álma, akkor az ma valóra vált. Szerettem volna minden porcikámban azt érezni, hogy a csapat odateszi magát és győzelemmel ünnepelt, ez megvalósult. Nem volt ez könnyű azok után, hogy már biztosan feljutottunk. Mentálisan már kevésbé voltunk ott, de nagyon akartunk. Ma minden sikerült meghatározó pillanatokban, míg ellenfelünknek nem, csapatom emellett végig szerette volna kiszolgálni a közönséget, aminek nagyon örülök. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ez nem egyszemélyes munka, ezt bebizonyítottuk, szenzációs stábom volt, kitűnő játékosaim. Többször elmondta, hogy egyedül minden nehéz, együtt semmi sem lehetetlen, szeretném, hogyha ez a kémia megmaradna. Amennyiben ezen az úton járunk tovább, akkor mindig boldogok leszünk, egy vereség után is egyenes háttal tudunk lejönni. Ezek most az öröm pillanatai, nagyon örülök a második helynek és a feljutásnak, különösen annak, hogy rengeteg fiatal focista palántának adtunk inspirációt, de azoknak is, akik lehetetlen dolgokra vállalkoznak. A mi csapatunk is esélytelen volt a feljutásra a szezon elején, de szorgalommal dolgoztunk mindig. Ez a siker mindenkié, aki ezért a klubért dolgozik. Nagyon boldog vagyok kecskeméti emberként, hogy ilyen boldogságot tudtunk szerezni ennyi embernek.

Gabala Kirsztián, a Szentlőrinc vezetőedzője: – Számunkra múlt héten véget ért a bajnokság, ez az eredményen látszott. Meghatározó játékosok is szabadságot kaptak, de nem akarok kifogásokat keresni. Nagyobb koncentrációval kellett volna játszanunk. Viccesen fogalmazva fiesztát szerettünk volna, de nem így, jobban örültem volna egy 5-4-es Kecskemét sikernek is, de ez így alakult. Minden görcs nélkül jöttünk ide, így a kecskeméti szurkolókat is boldoggá tudtuk tenni. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók