A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Hihetetlen mentális erőnk volt

A Kecskeméti TE az OTP Bank Liga 11. fordulójában a Kisvárdával játszott 3-3-as döntetlent. A találkozó után a vezetőedzők értékeltek. 

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A bemelegítést nem szoktam nézni. Most sem tettem, de azt a visszajelzést kaptam a kollégáimtól, hogy élesek vagyunk, viszont az első 20-25 percben nem ezt láttam. Tanácstalanul kezdtünk, nagy területeket adtunk a Kisvárdának, amely van annyira jó csapat, hogy ezt ki is használta. Az első gólt technikai hiba után kaptuk, kapusunk eddig kiváló teljesítményt nyújtott, ez benne van a játékban. Örülök, hogy jól reagáltunk erre, és még a szünet előtt egyenlíteni tudtunk. A félidőben megbeszéltük, hogy több párharcot kell nyernünk, főleg a széleken kell jobban bontanunk és fentebb kell játszanunk. Ezt megvalósítottuk a folytatásban. Nem örülök a három bekapott gólnak, de annak már igen, hogy mindig felálltunk. Hihetetlen mentális erőről adtunk megint tanúbizonyságot. 11 forduló után 20 ponttal állunk, és a Fradi, Újpest, Kisvárda meccsekből 7 ponttal jöttünk ki. Azt gondolom ez nagyszerű teljesítmény. Kiváló a kémia a csapat, az edző és a közönség között, a szurkolóinkra a mai napon is szükségünk volt és köszönjük nekik a támogatást!  

Török László, a Kisvárda vezetőedzője: – Mind a két csapat megmutatta, hogy mi az erőssége. A Kecskemét végig azzal a harcossággal játszott, amely eddig az egész szezonban jellemezte. Ami minket illet, voltak biztató jelek az átmeneteinkben, a támadójátékunkban. Ha az utolsó passzainknál koncentráltabbak vagyunk, akkor jobb eredményt is elérhettünk volna. Mind a két félnek voltak gyengébb periódusai a találkozón, szerencsére pont egy rosszabb széria után tudtuk meglőni a harmadik gólunkat, ám ez sem volt elég. Gratulálni kell a Kecskemétnek, hiszen háromszor is egyenlíteni tudott, viszont nagyon fájó, hogy hiába vezettünk háromszor is, nem tudjuk hazavinni a három pontot.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók