A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István igazi sportembereket látott

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában 2-0-ra legyőzte a III. Kerületet. A mérkőzés után a vezetőedzők értékelték a látottakat. 

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Magas érzelmi fokon volt a csapat egy ilyen sűrű hét végén, szerdán is 120 perces meccset játszottunk, de az eredmény is mutatja a játékosok kvalitásait, Nehéz ilyenkor újra felpörögni, de megmutatták, hogy igazi sportemberek. Az első félidőben nagyszerűen játszott a Kerület, nekünk eltervezett cseréink és alapjátékunk volt. A második félidő játéka és helyzetei alapján megérdemelten nyertünk véleményem szerint. Újra és újra megmutatja a csapatom, hogy nincs fáradtság, sem mentálisan, sem taktikailag. Ma is nagyon kellett a közönség buzdítása ahhoz, hogy újabb három pontot tartsunk itthon. 

Kemenes Szabolcs, a III. Kerületi TVE vezetőedzője: – Nehezen tudok bármit is mondani a mérkőzésről. Szeretném azt mondani, hogy nem volt megérdemelt a Kecskemét győzelme, de ez nem így van. Az első félidőt jól menedzseltük, a kapott gól után viszont úgy felborult a pálya, hogy nem volt kérdés, mi lesz a vége a találkozónak.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók