A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Koncentráltan és hatalmas szívvel játszottunk

Az OTP Bank Liga 31. fordulójának rangadóján a KTE 2–0-ra győzött a Széktói Stadionban. A mérkőzés után értékeltek a vezetőedzők.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Egész héten nagyon készültünk erre a meccsre. Tudtuk, hogy telt ház lesz és azt is tudtuk, hogy az FTC motivációs szintje talán nem lesz olyan magas, mint a miénk. Gratulálok a Ferencvárosnak a bajnoki címhez, de ma végig a mi akaratunk érvényesült. A hét közben az egyik edzésen megsérült Szuhodovszki Soma, emiatt taktikailag változtatnunk kellett. A sok szurkoló és a tét miatt sem gondolom, hogy a játékosaimon nagy nyomás lett volna, inkább pozitív nyomásnak nevezném ezt. Ennek a lelki többletnek a srácok megfeleltek. Mindenki koncentráltan, fegyelmezetten és hatalmas szívvel játszott. Hiába a bajnokot vertük meg, ezért a győzelemért is ugyanúgy három pont jár. Matematikailag még nincs bebiztosítva a nemzetközi porondon való szereplésünk, az utolsó két fordulóban is összpontosítanunk kell.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője: – Számomra az a legfontosabb, hogy minden évben bajnokok legyünk, de tény és való, hogy Kecskeméten második alkalommal kaptunk ki. Nem alakítottunk ki megfelelő helyzeteket a kapu előtt. Hátrányból nagyon nehéz játszani, emberhátrányban meg pláne. Tíz emberrel sem adtuk fel, de ez ma kevés volt. Ugyanúgy győzni akartunk, mint ellenfelünk, de nem sikerült.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók