A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István megérdemelt sikert értékelt

A KTE HUFBAU a bajnokság 19. fordulójában a Szentlőrincet verte idegenben 4-1-re. A lefújás után a vezetőedzők értékelték a látottakat. 

Marián Sluka, a Szentlőrinc vezetőedzője: – Nehéz értékelni, régóta ebben a rossz passzban vagyunk. Egész héten készültünk a Kecskemétre, amit elterveztünk az első félidőben működött is. Gyorsan vezetést szereztünk, megvoltak a lehetőségink, de aztán egy beadásból gólt kaptunk. Talán a legalacsonyabb támadó tudott ráadásul fejelni. Utána megint az ellenfél kapuja előtt voltunk, irányítottunk, büntetőt lőhettünk, de nem szereztünk vezetést. Félidőben azt kértem, hogy folytassuk ezt a koncentrált játékot masszív védekezésből, legyünk agresszívak a párharockban. Sajnos ebből nem sok valósult meg, rá sem ismertem a csapatomra. Két különböző félidőt játszottunk, a másodikra szétestünk, hibákból kaptunk gólokat. A Kecskemét megérdemelten nyert, gratulálok nekik!

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Nagyon mély talajú pályán játszottunk, ez nekünk nem igazán kedvez. Sok helyzet alakult ki az első félidőben mindkét oldalon, a fordulópontot az jelentette, hogy kapusunk büntetőt hárított. A második félidőben már egy egészen más mérkőzést láttunk, teljesen átvettük az irányítást, kombinatívan játszottunk, az ékeket jól tudtuk helyzetbe hozni. A két félidő alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók