A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Megérdemelten nyertünk Budafokon

A KTE HUFBAU Budafokon nyert a bajnokság 27. fordulójában 3-1-re, a mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Csizmadia Csaba, a BMTE vezetőedzője: – Az első félidőben megkaptuk a tipikus gólt, amit mostanában mindig. Egyik oldalon sem adódott igazán nagy helyzet egyébként. Megint előjött, hogy hátrányban kellett futballozunk. Szünet után az első tíz percben terveztem változtatni, de jött az újabb kapott gól pontrúgásból. Nehéz dolgunk volt innentől, a harmadik gól el is döntötte a mérkőzést. Sajnos ilyen passzban vagyunk, az üres kaput sem tudjuk eltalálni. A második és harmadik gólra ennek ellenére kíváncsi vagyok, mert tudomásom szerint kecskeméti kezet ért a labda mindkét esetben. Nem ezen múlt, de számít.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Kevés időnk volt, de megfelelően fel tudtunk készülni a Budafokra. Számítottunk rá, hogy hozzánk hasonló játékrendszert választanak majd, ebben volt talán a különbség is ma. Tőlünk ez nem volt idegen, hiszen végig ezt játszottuk a bajnokságban, ők azonban még többet belehibáztak, amit mi ki tudtunk használni. Vezetésünk birtokában feküdt nekünk a játék, kontrolláltuk a mérkőzést, ellentámadásainkból akár újabb gólokat szerezhettünk volna. Így sem volt egyszerű meccs, kemény ellenféllel találkoztunk, de ma megérdemelten nyertünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók