A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Örülünk, hogy boldoggá tettük szenzációs közönségünket

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában 1-0-ra győzte le a Tiszakécskei LC-t. A mérkőzés után a vezetőedzők értékeltek.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – A korai góltól függetlenül is jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink. A sérülés kicsit megfogott minket, másabb lett a játékunk, de az első játékrész a miénk volt, jó játékhelyzeteket dolgoztunk ki. A második félidőben a küzdőszellemmel és a hozzáállással lehettem elégedett, mert már nem tudtuk feltétlen a saját játékunkat játszani. Ebben benne volt a tét is, ami nyomta a vállakat, de ebből feltétlen tanulunk kell. Másrészt sokat bontottak meg minket a széleken, sok pontrúgása volt a Tiszakécskének, ami nagyon nem tetszett. Ezzel együtt azt gondolom, hogy összességében megérdemelten nyertünk a látottak alapján. A Tiszakécskének is gratulálok, mert egy jó hangulatú derbit tudtunk játszani. A közönség szenzációs volt, mint mindig, nagyon örülünk annak, hogy boldoggá tudtuk tenni őket.

Visinka Ede, a Tiszakécskei LC vezetőedzője: – Gratulálok a Kecskemétnek az egész szezonhoz, mert ez egy fantasztikus teljesítmény újoncként. Azt kívánom, hogy jusson fel a klub, mert ez a város megérdemli az NB I-et. Jól ismerjük - személy szerint én is - a múltat, már csak ezért is. Nem lehet viszont így kezdeni egy mérkőzést, ahogy mi, gyakorlatilag azonnal hátrányból indultunk. Tudtuk, milyen erős pontrúgásokból a KTE, erre kaptunk egy ilyen gólt, ezt sajnálom. Voltak lehetőségek mindkét oldalon, szünetben már kockáztattunk is, és tudtunk kellemetlen pillanatokat okozni. Végig bizonytalan volt, mi lesz a vége, sajnos nem sikerült egyenlítenünk. Annyi pontot kell gyűjtenünk a folytatásban, ami kell ahhoz, hogy bennmaradjunk, már a Szolnok ellen. Rászolgáltunk a bennmaradásra, mert nagyon mélyről jöttünk vissza. Megérdemli Tiszakécske az NB II-t, amiért mindent meg is fogunk tenni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók