A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Összességében izgazságos az eredmény

Csapatunk az OTP Bank Liga 9. fordulójában 1-1-es döntetlent játszott a Paksi FC. A két vezetőedző hasonlóan a látta a találkozót, igazságosnak ítélték meg az eredményt. 

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Az első félidőt érzésem szerint nagyon jól kontrolláltuk. Jól futballoztunk, széleket meg tudtuk bontani. Helyzetünk nem volt sok, de ígéretes lehetőségeink igen, gondolok itt például Vágó fejesére. A második félidő rendkívül kiegyenlített volt, ekkor csapatként működtünk nagyon jól. Kaptunk egy gólt, és a mi helyzetünkben alighanem sok csapat összezuhant volna. Mi nem tettük. Egyénileg és csapatként is mindig fejlődni kell, mi megmutattuk, hogy van bennünk tartás. Gyűrte egymást a két csapat, a végén akár a Paks is betalálhatott volna, de összességében igazságos a döntetlen. Egy jó Paks ellen szereztünk pontot, ez a jövőre nézve bíztató.

Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője: – Igazságos eredmény született, annak ellenére, hogy a végén volt két komoly lehetőségünk, melyekből akár a győzelmet is megszerezhettük volna. A játék kép alapján viszont teljesen reális a döntetlen, nem volt magas színvonalú a játék, nagyon küzdelmes meccs volt.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók