A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Sok munka jellemzi a napjainkat

A Kecskeméti TE játékoskerete megkezdte a felkészülést hétfőn a 2022/2023-as szezonra. Játékosainkra kilenc edzés vár ezen a héten, mérkőzést először majd július 2-án játszik a társaság. A munka kapcsán Szabó István adott betekintést.

– A játékosok már megkaptak egy előzetesen kiadott, egyéni programtervet, mibe természetesen az új érkezők folyamatosan bekapcsolódtak, ezt Buzási Péter erőnléti edző adta ki. Csütörtöktől szombatig már orvosi teszteken és méréseken vettek részt a fiúk, amire azért volt szükség, hogy lássuk azt, honnan indulunk. Örömmel mondhatom, hogy adott egy jó kiindulópont. A héten már más típusú munka zajlik, előkerült a labda is, az első három-négy azonban teljesen más, mint a hagyományos heti ciklusunk. Kilenc edzéssel készülünk most, a Széktói mellett a SZIK pályákon és a Műkertvárosi Sportcentrumban is – mondta a munka kapcsán Szabó István.

A kerettel készülnek már esetleges kiszemeltek is, akiknek a sorsáról később születik döntés, de azok a tulajdonságok, melyek már tavaly is fontosak voltak a kiválasztásnál, most is azok lesznek.

– Nagy újdonság nincs, vannak már érkezőink, illetve lesznek is még, folyamatos tárgyalásokban vagyunk, emellett néhány próbázót is megnézünk. Részleteket és neveket természetesen akkor tudunk majd elárulni, ha az aláírások is odakerültek a papírra. A nagy melegben is jól végzik a munkát a fiúk, nagyon remélem, hogy a tavalyi hangulat, hozzáállás, szenvedély megmarad bennük, ezeket a tulajdonságokat az érkezőknél is figyelembe vesszük. Sok munka jellemzi most a napjainkat, de közben természetesen próbáljuk úgy edzeni a játékosokat, hogy egészségesek maradjanak – mondta vezetőedzőnk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók