A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Sokat tettünk ezért a sikerért

A KTE HUFBAU az utolsó percekben fordítva 2-1-re nyerni tudott Siófokon a bajnokság 26. fordulójában. A találkozó után abban egyetértettek az edzők, hogy a döntetlen jobban fedte a játék képét, de az utóbbi hetekben sokat tettünk azért, hogy újra három pontot szerezzzünk Szabó István szerint. 

Domján Attila, a BFC Siófok vezetőedzője: – A vége fordulatos lett, de összességében ez egy ikszes meccs volt. Inkább kisebb helyzetek jellemezték a mérkőzést, nagyobb ziccerek nem alakultak ki. A végén rúgtunk egy szerencsés gólt, úgy éreztük, hogy kezünkben is van a győzelem. Jött azonban egy rövidzárlat, mely után a Kecskemét fordított, de a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Az első félidőben a széljátékunk nem volt megfelelő, a tizenhatosig eljutottunk, de adósak maradtunk a befejezésekkel, az eredmény tükrözte a játék képét. A második félidőben a cserék jól szálltak be, több jó egyéni teljesítményt is láttam, és a szerkezetváltás meghozta gyümölcsét. Tulajdonképpen a semmiből kaptunk egy gólt, de a csapat nem adta fel. Amíg az utóbbi időben hasonló szituációkból nem mi jöttünk jól, addig most valamit visszaadott a sors a hajrában. Hozzáteszem, sok csapat lehet beérte volna a döntetlennel is, de mi mentünk tovább, előre futballoztunk, hiszen ez a hitvallásunk. Kellett a szerencse, összességében a döntetlen lehet igazságosabb lett volna, de heteken keresztül sokat tettünk ezért. Szervezett csapatot győztünk le, remélem ez a győzelem lendületet ad a folytatáshoz is.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók