A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István stabilabb védekezést vár

Vasárnap 19 órakor a Soroksár lesz a vendégünk a Széktói Stadionban, a mérkőzés előtt a vezetőedzők is megosztották várakozásaikat.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: -Megfelelő tisztelettel és alázattal várjuk a Soroksárt, ismerem az edzőpárosuk filozófiáját, egy nagyon stabil mag adott náluk évek óta, jó játékosállománnyal rendelkeznek, melyhez az alap játékrendszer is hosszú ideje adott. Erős és stabil csapat. Mi csak előre tekintünk, szeretnénk magunknak és a szurkolóinknak is örömet szerezni. Kerestük és keressük még most is a Soroksár sebezhető pontjait, minden csapatnak van ilyen. Nagyon figyelnünk kell a kreatív és gyors játékosaikra, ilyen szempontból nekünk is tanulságos volt az első forduló. Bizakodóak vagyunk, azok is leszünk végig, szeretnénk egy olyan meccset játszani, melyen stabilabb a védekezésünk, közben viszont a támadójátékunk sem sérül emiatt. Az egyik legfontosabb most már az viszont, hogy szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni.

Lipcsei Péter, a Soroksár SC vezetőedzője: -Tavaly az NBIII-ban is sok mérkőzését láttuk a Kecskemétnek. Természetesen sok játékos érkezett, teljesen új csapat épül, pont ezért sem szabad félvállról vennünk őket. A célunk az viszont, hogy elhozzuk a három pontot. Remélem, hogy meglesz ugyanaz a stabil védekezésünk, ami Siófokon is, mindig vallom, hogy próbáljuk meg nullára lehozni hátul a meccseket. Megvannak a kreatív és jó futballistáink, az utolsó passzoknak kell sikerülnie, illetve kaput kell találnia a lövéseknek. Bízom benne, hogy ez most sikerül és gólt tudunk lőni. (Forrás: Soroksár SC Youtube)

Fotó: Tumbász Hédi

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók