A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Szerettünk volna nyerni

A KTE HUFBAU 2-2-es döntetlent játszott a Nyíregyháza Spartacus vendégeként, a mérkőzés után pedig a vezetőedzők értékelték a találkozót. 

Feczkó Tamás, a Nyíregyháza vezetőedzője: – Jól játszottunk, mindent megtettünk a győzelemért, de külső körülmények miatt nem tudtunk nyerni. Nyolcvan percig irányítottuk a meccset, de a két védőnk kiesése után a KTE is megnyerhette volna a találkozót.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Az első félidővel nem voltam megelégedve. Szerettem volna, hogy azok a játékosok is bizonyítsanak, akik eddig kevesebbet játszottak, de ez most nem sikerült. Érthető okokból így a szünetben változtatnunk kellett, ebben volt egy kényszerű csere is a kapuban sérülés miatt. A második félidőben a játékunk és a helyzeteink alapján megszerezhettük volna a három pontot, de ha ilyen nagy hibákat dobunk, akkor nagyon nehéz ez két idegenben szerzett góllal is. Nyíregyházán nem feltétlen rossz eredmény a döntetlen, de szerettünk volna nyerni, hogy jobb pozíciónk legyen az élmezőnyben. Még most is ott vagyunk természetesen, hétvégén pedig úgy lépünk pályára otthon a Békéscsaba ellen, hogy javítsunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók