A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István szerint csak előre szabad tekinteni

Ahogy minden bajnoki előtt, úgy most is megkerestük a két csapat edzőit, hogy miként is készülnek a KTE HUFBAU – Ajka találkozóra.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: –A szokásos mederben zajlott a heti munka, a csapat jókedvűen és nagy motivációval készül azok után, hogy legutóbb nyertünk. Bíznak magukban a játékosok, szeretnék itthon tartani a három pontot, de az is tény, hogy egy nagyon erős ellenféllel fogunk találkozni. Nem véletlenül volt az Ajka tavaly az egyik pozitív meglepetés, most is egy nagyon szervezett együttesnek számítanak, ennek megfelelően tiszteljük őket és nehéz összecsapásra számítunk. Biztosan feltérképeztek minket, Kis Károlyra ez jellemző, hogy maximálisan mindenre felkészíti a csapatát, hogy ne érje őket meglepetés. Mi szeretnénk azt a játékot hozni, amit a múlt héten is, de ebben az osztályban csak előre szabad tekinteni. Nincs bennünk semmi elbizakodottság, viszont hazai pályán mindenki szeretné begyűjteni a pontokat, így vagyunk ezzel mi is. Nehéz hét előtt állunk, hiszen hétközi forduló is vár ránk, de most csak az Ajka elleni meccs számít, itt szeretnénk először jó teljesítményt nyújtani.  

Kis Károly, az FC Ajka vezetőedzője: –Mindkét csapat kielemezte a másik játékát, erre az edzők mindig adnak, mi is így tettünk. Figyelmeztető, hogy a Soroksár ellen gólzáporos sikert aratott a Kecskemét, nem lesz könnyű dolgunk. Sok helyen változtattak, jó játékosokat igazoltak. Ahogy én mondani szoktam, ebben a bajnokságban szinte minden meccs háromesélyes, így lesz ez most is. Bízunk benne, hogy sikeresek leszünk, de ehhez százszázalékot kell nyújtanunk.

Fotó: FC Ajka

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók