A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István szerint hatalmas siker a döntetlen

A KTE HUFBAU 1-1-es döntetlent játszott a bajnokság 6. fordulójában a Vasas vendégeként. A lefújás után a vezetőedzők értékelték a találkozót. 

Kuttor Attila, a Vasas FC vezetőedzője: -Érdekes meccs volt, szerintem amióta itt vagyok, ilyen jó mérkőzésünk még nem volt. Rengeteg lövésünk és lehetőségünk volt, amikből valahogy nem akart megszületni a gól. Sajnálom, hogy csak az egyenlítés jött össze, biztosan furcsán hangzik majd, de szerintem ennél ma többet érdemeltünk volna a játékunk alapján.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: -Nem könnyű értékelni, főleg, hogy a végén kaptunk egy gólt. Igazságos az eredmény ezzel együtt, egy nagyon jó csapat otthonából viszünk el pontot. Nem voltam elégedett, mert nem úgy játszottunk az első húsz percben, ahogy én azt szerettem volna, de aztán jött a gól, ami önbizalmat adott nekünk. Számítottunk rá, hogy a Vasas nagy erőket mozgósít majd fordulás után, így is lett, a játék képe alapján az egyenlítésre rá is szolgáltak. Én büszke vagyok a csapatomra a későn kapott gól ellenére is, mert egy nagyon jó csapattal találkoztunk. Másfél héten belül két bajnokesélyessel játszottunk döntetlent, ez nekünk hatalmas siker, csak dicsérni tudom a fiaimat.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók