A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István szerint jó csapatot vertünk meg

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában Soroksáron nyert 3-2-re. A mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte a fordulatokban gazdag találkozót. 

Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője: – Az első húsz percben nagyon rossz szellemben játszottunk, kaptunk két elkerülhető gólt. Utána a félidő végén szerencsével visszajöttünk. Fordulás után aztán abból kaptunk gólt, amit folyamatosan gyakorlunk, egy pontrúgás szituációból. Gratulálni kell a Kecskemétnek, mert elvitték a pontokat, de úgy gondolom, hogy a pályán nem látszott az a különbség, amit a tabella mutat. Kevesen vagyunk, igazolni nem nagyon tudtunk, úgyhogy így kell végig csinálnunk ezt a tavaszt.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Beszélhetnék az időjárási körülményekről, de az egész országban ilyen idő volt ma, ez mindkét csapatnak nagy nehézségeket jelentett. Inkább arról beszélnék viszont, hogy négy hete erre a mérkőzésre készültünk. A játék helyenként döcögött, de azt gondolom, hogy jól fel tudtunk készülni egy nagyon erős Soroksárra. Érdekes meccs volt, mert eldönthettünk volna akár előbb is, de el is veszíthettük volna. Ahogy ősszel, úgy most is volt szerencsénk, de 2-0-nál nekünk is volt még helyzetünk. Gratulálok a Soroksárnak, mert nehéz dolgunk volt ellenük, ezt a pályát győztesen elhagyni igazi fegyvertény. Gratulálok a csapatomnak, mert ilyen körülmények közt, egy ilyen erőkből álló ellenfelet legyőzni hatalmas siker. Ezúton köszönjük a drukkerek támogatását is – értékelt Szabó István, a KTE vezetőedzője.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók