A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István szerint kár a rossz kezdésért

A Budaörs 3-2-re nyerni tudott a Széktói Stadionban, főleg kitűnő kezdésének köszönhetően. A lefújás után a vezetőedzők értékeltek.

Szabó István (KTE HUFBAU): -Nem úgy indult, ahogy arra számítottunk. Sajnos a felkészülési meccseken is voltak problémáink a kezdés után, de azt nem gondoltam volna, hogy az első huszonöt percünk majd így sikerül. Nagyon idegesen kezdtünk, amivel túl nagy előnyt szerzett a Budaörs, jól lekontráztak minket. A szépítés jót tett a szünet előtt, rendeztük a sorainkat, majd bebizonyítottuk, hogy tudunk jobban is futballozni. Nagyon sokat jelentett, hogy a közönség végig mellettünk állt, támogatott minket. Megvoltak a pontrúgásaink, de jól védett a vendég kapus. Mivel felvállaltuk a támadójátékot, természetesen az ellenfélnek is adódtak kontrái. Sajnálom a játékosokat és a közönséget, mert többet érdemeltek volna, de összességében ma jobb volt a Budaörs. Remélem ez a mai volt a tanulópénz, mert ennyire nem szabad bent ragadni az öltözőben. Az pozitív, hogy nem adtuk fel, nyílttá tettük a mérkőzést. Keddtől már azon dolgozunk, hogy sikeresebbek legyünk hazai pályán a Soroksár ellen.

Márkus Tibor (Budaörsi SC): -Álomszerűen kezdtünk, mert minden helyzetünket gólra váltottunk, ami nagy lélektani előnyt jelentett. Amikor nem volt benne a meccsben, akkor kaptunk egy gólt. Hiába beszéltük át a szünetben, a második félidőben nem tudtuk megvalósítani a játékunkat, viszonylag keveset volt nálunk a labda. Ennek tudható be, hogy nyomás alá kerültünk, de azért így ígéretes lövéseink, kontráink voltak. Amennyiben ezeket hasonló százalékban értékesítettük volna, lezárhattuk volna a meccset, de így is elégedett vagyok, hiszen mindig fontos, hogy az első meccsét megnyerje egy csapat. A hazai csapat erejét bizonyítja, hogy ilyen jelentős hátrányból is felállt, és majdnem egyenlített is. Jól bírtuk az iramot, masszívak voltunk, így azért minimális előnyünket megőriztük.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók