A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István szerint nem lehetnek kishitűek

Szerdán 18 órakor a Debreceni VSC lesz csapatunk ellenfele a MOL Magyar Kupában, a találkozó előtt a vezetőedzők osztották meg várakozásaikat.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Amikor Felsőzsolcán továbbjutottunk, akkor sokat beszélgettünk arról, milyen ellenfélnek is örülnénk. Szerettünk volna ebben a körben egy nagy múltú klubot fogadni, a Debrecen egyértelműen az. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb magyar csapata, nagy tradíciókkal, kitűnő szurkolótáborral, tele kitűnő felnőtt vagy utánpótlás válogatott játékosokkal. Ők a mérkőzés esélyesei, de egy NB II.-es csapat nem lehet kishitű, a játékosaim is nagyon készülnek. Az ősz közepén már minden klubnak vannak problémái, így vagyunk ezzel mi is. Sorban jönnek a meccsek, tehát rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Egy biztos, akik pályára lépnek, azok biztosan a maximumot fogják kiadni magukból. Szeretnénk kiszolgálni a közönséget, de azt látni kell, hogy a DVSC keretében számtalan olyan kaliberű játékos található, akik egyedül is képesek eldönteni egy mérkőzést. Bízom benne, hogy egy igazi, hamisítatlan hangulatú kupameccset tudunk játszani.

Huszti Szabolcs, a DVSC vezetőedzője: – Nagyon nehéz meccsre számítok, főleg, hogy ilyen rossz periódusban vagyunk. Ugyanakkor remélem, sikerrel tudjuk venni a következő akadályt, és továbbjutunk a Magyar Kupa következő körébe.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók