A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István szerint rászolgáltunk a pontszerzésre

Az OTP Bank Liga nyitófordulójában a Kecskemét bő egy félidőt emberhátrányban játszva gólnélküli döntetlent ért el a Vasas ellen. A találkozó után így értékeltek az edzők.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A kiállításig az első tíz percet leszámítva pariban voltunk a Vasassal, jól bontottunk a széleken, csak az utolsó passzoknál pontatlanok voltunk. A piros lapnál hibáztunk, két hete arra készülünk, hogy Radó András milyen jól mozog be a védők mögé, mégis engedtük, ebből jött a szabálytalanság. Tíz emberrel már szenvedélyünk hajtott minket. Nálunk kilenc ember debütált az NB I-ben, míg ellenfelünk első osztályú rutinban, életkorban és talán minőségben is előttünk jár. Ezt látva nem lehetek elégedetlen az egy ponttal. A játékvezetéssel nem szoktam foglalkozni, soha nem állítottak ki, nem is szeretném, ha ez változna. A videófelvételeket visszanézve, Pátkai szabálytalansága miatt viszont van hiányérzetem. Djuranovic lába nagyon csúnyán néz ki, a vizsgálatok után többet fogunk tudni az állapotáról, reméljük mihamarabb felépül. Összességében csodálatos érzés ismét az NB I-ben szerepelni és telt ház előtt a kecskeméti csapatot irányítani! Köszönjük szépen a szurkolóinknak a támogatást!

Kuttor Attila, a Vasas FC vezetőedzője: – Tipikus első fordulós mérkőzés volt, amely inkább a küzdelemről szólt és nem a fergeteges játékról. Az pozitív, hogy megszerzetük az első pontunkat, ráadásul idegenben, az viszont negatívum, hogy emberelőnyben játszva megvolt a lehetőségünk a győzelemre, de ezzel nem tudtunk élni. Mezőnyben tudtuk realizálni, hogy eggyel többen voltunk a pályán, de a kapu előtt határozatlanok voltunk. Helyzeteink száma és minősége nem volt elegendő.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók