A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István szerint többet tettünk a győzelemért

A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában a KTE HUFBAU a Siófokot verte meg 1-0-ra. A mérkőzés után a vezetőedzők is értékeltek. 

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Úgy érzem, hogy összességében többet tettünk a győzelemért, így megérdemelten nyertünk. A Siófok fegyelmezett és szervezett csapat, nehéz őket megbontani, de már az első félidő végén is volt egy kapufánk, összességében intezívebben futballoztunk, gólt akartunk szerezni, ezért is tudtunk a 86. percben még végig vinni egy kontrát. Nehéz találkozó volt, a Siófok jól zárta a területeket, így a türelem volt a kulcs, ez sokszor hiányzott a játékunkból, rengeteg volt a pontatlanság. A cserék nagyon jól szálltak be, akkor is, ha ebben kényszerűség is volt, de ezért öröm, hogy ilyen erős keretünk van. Most egy kicsit szusszanunk, regenerálunk, de már készülünk is egyben a Budafok elleni szerdai mérkőzésre. Ma is nagyon kellett a közönség támogatása, ők is kellettek ahhoz, hogy a hajrában meg tudjuk nyerni ezt a meccset.

Domján Attila, a BFC Siófok vezetőedzője: – Gyenge színvonalú mérkőzés volt, az nagyon látszott, hogy a csapatok alaposan felkészültek egymásból. Biztos voltam benne, hogy kevés gól lesz a mérkőzésen, a stabilitáson volt a hangsúly. Hat döntetlen után nagyon szerettünk volna végre nyerni, de keveset tettünk ezért a pályán. Mentünk és dolgoztunk, de ez minőségben kevés volt a Kecskemét ötvédős rendszere ellen. A gólnál sajnos nagyot hibáztunk, így hiába nem volt szinte dolga a kapusoknak a mérkőzésen, a Kecskemét egyetlen nagy helyzetét belőtte, így megérdemelten nyertek. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók