A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Társunkért is nagyon nyerni akartunk

A KTE HUFBAU 4-1-re győzte le a Békéscsabát hazai pályán, a mérkőzés végén az edzőket is felkértük egy értékelésre. Szabó István elmondta, Kis Balázsért is nagyon nyerni akartak ezúttal. 

Szabó István: – Nagyon akartuk ma a győzelmet, mert csapattársunkért, játékosunkért, Kis Balázsért is küzdöttünk. Egy éven belül harmadjára fogják megműteni, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki, szerettük volna megörvendeztetni. Az első félidőben kicsit fáradtabbak voltunk, de heti három mérkőzés még nemzetközi szinten is nagyon komoly terhelés. Nem tudtuk így elég kreatívan befejezni a támadásokat, noha a lehetőségek megvoltak a gól mellett, majd a szélnek is köszönhetően a Békéscsaba ránk erőltette akaratát. Nem jött számunkra rosszul a szünet. Az egyenlítés után megmutatta erejét és tartását a csapat, a cseréknek és taktikai húzásoknak köszönhetően a Békéscsaba fölé kerekedtünk. Ez gólokban is kijött a végén, még ha talán nem is volt ekkora a különbség. Gratulálok a csapatomnak az egész heti teljesítményhez, a megszerezett hét ponthoz. Most a legfontosabb, hogy kicsit pihenjenek a játékosok, de keddtől már készülünk a III. Kerület ellen, mert ott is nagyon nehéz mérkőzés vár ránk.

Schindler Szabolcs: – Mezőnyben többet futballoztunk, mint a hazai csapat, sajnos a gólokat viszont mi kaptuk. Ez eldöntötte a mérkőzést.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók