A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Istvánt a súlyos sérülés szomorította el

A Békéscsaba vendégeként játszott csapatunk 1-1-es döntetlent a bajnokság 13. fordulójában. A lefújás után a vezetőedzők értékeltek, Szabó Istvánt elsősorban egy súlyosnak tűnő térdsérülés aggasztja, amit Rjasko Mihajlo szenvedett el a 8. percben. Pontos diagnózis később várható, így addig találgatásokba mi sem szeretnénk belemenni. 

Schindler Szabolcs, a Békéscsaba vezetőedzője: – Csalódott vagyok, mindig a nüanszok hiányoznak. Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat, gólokat rúghattunk volna, de a szünet után megint volt egy visszaesés, ami azt eredményezte, hogy hazai pályán ismét nem tudtunk nyerni.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Az első húsz percre rányomta a bélyegét, hogy játékosunk nagyon súlyos sérülést szenvedett, ez érthetően megviselte ezt a jó szellemű társaságot, leblokkoltak a többiek. Ahogy rendezni tudtuk a sorokat, rendben volt a játék is, az emberhátrány ellenére is megvolt a sanszunk a győzelemre, ami idegenben óriási dolog.  Egy pontot tudtunk elhozni Békéscsabáról, ami főleg létszámhátrányban óriási dolog. Az egyik szemem sír, a másik nevet, mert Rjasko nagyon súlyosan megsérült.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók