A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó László érkezik a középpályára

Megvan a téli átigazolási időszak második érkezője, a KTE HUFBAU kötelékében folytatja pályafutását a 26 esztendős középpályás, Szabó László.

Szabó László a fővárosban kezdett el futballozni, az FTC, az MTK és a REAC színeiben pallérozódott az utánpótlásban, de megfordult Vácon is. Innen került Győrbe, ahol a 2014/2015-ös szezonban az ETO NBI-es csapatában is bemutatkozhatott, emellett az NBIII-ban játszott stabilan. 2015-től 2019-ig Tiszakécskén futballozott, a megye I-től az NBII-ig eljutva folyamatosan alapembere volt az együttesnek. Távozása után az utóbbi két szezonban az FC Dabas színeiben szerepelt. Szabó István nagyon jól ismeri a nagy munkabírású játékost, ugyanis Tiszakécskén az NBIII-as bajnok együttesben, illetve az NBII-ben is meghatározó embere volt, emellett legutóbb Dabason is együtt dolgozott vele.

Szabó László izgatottan várja, hogy lila-fehérben futballozhasson:

– Egy éve tudtam újra elkezdeni a futballt, azóta egy ilyen lehetőségre vártam. Viccesen ugyan megjegyeztem a mesternek legutóbbi edzőmeccs meccs után, hogy mikor igazol már le, ettől függetlenül nem számítottam rá, hogy már másfél héttel később újra találkozunk. Nekem is nagy előnyt jelent, hogy egy olyan edző kezei alá kerültem, aki tudja mire vagyok képes, ezáltal a beilleszkedés is könnyebben fog menni, noha ezzel úgy gondolom sosem volt gondom, jó csapatembernek tartom magam. Korábban nagy csatákat is vívtam a Kecskemét ellen, de már akkor is egyértelmű volt, hogy ennek a klubnak nem ott van a helye, ahol volt. Ahol most tart ez a tárasaság, az nagyon imponáló, továbbra is lehet és kell is nagyot álmodni. Ismerem a keret erősségét, tisztában vagyok vele, milyen szerepkörben számít rám a mester. Mindent meg fogok tenni, hogy minél több időt töltsek a pályán. Ezért keményen meg kell dolgozni, meg is fogok, hogy élhessek a bizalommal – mondta Szabó László.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók