A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Levente: Amit eddig mutatott a csapat, az szenzációs

Kitűnő formában van támadónk, Szabó Levente, aki már négy gólnál tart az idei szezonban, legutóbb a Paks ellen a forduló legszebb gólját szerezte a Nemzeti Sport értékelése szerint. Játékosunk nem is szeretne lassítani, és bízik benne, hogy a Honvéd ellen is kitart jó formájuk.

– Négy gólnál tartasz már az idei szezonban, mindent a padról beállva szerezted ráadásul. Specialitásod volt ez már korábban is?

– Természetesen nagyon örülök, hogy már négy találatnál járok. Igen, őszintén szólva ez nem új dolog számomra. Korábban az utánpótlásban, illetve még Olaszországban a tartalékok között is előfordult, hogy jobb mutatóval bírtam a kispadról beszállva, mint kezdőként. Azért bízom benne, hogy ez is változni fog majd egyszer. 

– Melletted a csapat is nagyon jó formában van, mire vezethető ez vissza szerinted?

– Nagyon kemény alapozást csináltunk végig nyáron, ez kezd egyre inkább kifizetődni. Ezen az úton kell maradnunk továbbra is.

– Jön a Honvéd elleni mérkőzés, mely lezárja a bajnokság első szakaszát. Mennyit pluszt ad ez számotokra ehhez a meccshez?

– Szeptemberben ez lesz az utolsó bajnokink, így teljes erőbedobással készülünk a Honvéd ellen. Tudjuk, hogy ez sem lesz egy egyszerű mérkőzés számunkra, de amit a csapat eddig megmutatott magából, az véleményem szerint szenzációs. Rajtunk most sem fog múlni a pontok sorsa. 

– Még a debreceni gólod után mondtad azt, hogy nem túlélni, hanem átélni jöttetek az NB I-et, ez azóta szurkolói fórumokon is visszaköszönő mondat lett. Köztetek is az?

– Megmaradt mindenkiben szerintem kicsit ez a mondat. Jó azt látni a csapaton, hogy akárki is az ellenfél, nincs bennünk félelem. Ez a gondolat azóta is mindig ott van a fejekben, és ott is lesz szerintem.

– Minden csatárnak vannak meghatározott céljai, főleg a gólokat illetően. Te melyik típus vagy, aki ki is mondja, vagy aki babonából megtartja magának ezt a szezon végéig?

– Annyit elárulok, hogy van meghatározott célom a gólok számát illetően, ez igaz rövidebb, illetve hosszabb távra is, de maradjunk ennyiben.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók