A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Levente érkezik a támadósorba

Csatárral bővült a KTE kerete, miután klubunk megszerezte a MOL Fehérvár FC-től Szabó Leventét, aki Zeke Márióhoz hasonlóan kölcsönbe érkezik a bajnokság végéig.

Dr. Filus Andor és Szabó Levente

A 23 esztendős, székesfehérvári születésű csatár a Főnix-Goldot is megjárva került Győrbe, ahol három esztendőt töltött el az utánpótlásban. Tehetségére külföldön is felfigyeltek, az olasz Atalanta szerződtette, ahol egészen 2019 nyaráig szerepelt, ekkor szerezte meg a Fehérvár. Az utánpótlás-válogatottban is rendszeresen számításba vett csatár 16 mérkőzésen lépett pályára az NBI-ben a Vidi színeiben, ezeken egy gólt és egy gólpasszt jegyzett, emellett az Európa Konferencia Ligában is bemutatkozhatott. Egy budaörsi kitérő után az előző szezont Budafokon töltötte kölcsönben, ahol 21 másodosztályú bajnokin 6 gólig és 2 gólpasszig jutott.

– Az előző szezonban játszhattam a Kecskemét ellen, már akkor az tűnt fel először, hogy mennyire egységes csapatról van szó a pályán, illetve a pályán kívül is. Szabó István is felvázolta nekem elképzeléseit, ami szintén nagyon szimpatikus volt. Szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból, úgy érzem, hogy a Kecskemét és az én utam is abszolút találkozik ebben a történetben. Csatárként a gólok határozzák meg főleg a teljesítményemet. Nagyon szimpatikus, családias a társaság, van olyan játékos is a keretben, akit korábbról ismerek, így a beilleszkedéssel nem lesz gond – mondta Szabó Levente.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók