A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Tibor a hazai pályában bízik, Domján Attila együttese nem védekezni jön

Vasárnap 16:30-kor az Iváncsát fogadjuk a Széktói Stadionban, a találkozó előtt most is kíváncsiak voltunk arra, hogy a két vezetőedző miként látja az előzetes esélyeket.

Szabó Tibor (KTE): Itthon mindenképpen győzni szeretnénk, illetve megszerezni a három pontot. Az Iváncsa egy nagyon masszív középcsapat, akik mindig próbálnak játszani, illetve saját elképzeléseiket megvalósítani, támadásokat építeni. Nehéz dolgunk lesz, de bízom benne, hogy a hazai pálya minden előnye minket fog segíteni.

Domján Attila (Iváncsa KSE): Én úgy gondolom, hogy egy ikszes mérkőzés lesz a vasárnapi, melyen nünaszok dönthetnek. Sajnos ahogy ősszel, úgy most sem számíthatok leggólerősebb támadónkra, Balogh Lacira, aki ismét sárga lapok miatt fog hiányozni. Mi nem az a csapat vagyunk, mely bunkerfocira rendezkedik be, minden meccsen próbálunk dominálni, támadni és játszani. Sok gólt lövünk, sok gólt kapunk, hogy ebből mi jön ki, az majd a végén kiderül. Nagy eredménykényszer már nincs rajtunk, mert a gyengébben induló ősz után tavaszra kiegyenesedtünk. A minimális célunk elérése, a bennmaradás nem ezen a meccsen fog eldőlni, mert vannak még olyan hazai találkozóink, amelyeken ezt be tudjuk biztosítani.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók