A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Tibor: Magunkkal kel foglalkoznunk!

A KTE HUFBAU vasárnap az RKSK vendége lesz a bajnokság 35. fordulójában, Szabó Tibort kérdeztük várakozásairól a hajrához érve. 

-Jön az RKSK elleni bajnoki idegenben, milyen mérkőzésre számítasz?

-Egy nagyon jó formában lévő csapattal találkozunk idegenben. Egyébként sincsenek, de itt a hajrában pláne nem lehet könnyű mérkőzésekről beszélni. A megszokott ritmusunkban dolgoztunk, készülünk tisztességgel, szeretnénk a harmadik lépést is megtenni a céljaink felé.

-A Taksony elleni sikerrel visszavette vezető helyét a csapat a tabella élén. Mennyi plusz adott ez a folytatáshoz?

-Természetesen picit pozitívabb a hangulat így, de azt gondolom, hogyha maradtunk volna a második helyen, ez akkor sem lenne másként. Úgy mentünk neki az utolsó öt mérkőzésnek, hogy öt lépésként tekintettünk erre az időszakra. Tisztában voltunk vele, hogyha mi hozzuk ezeket a meccseket, akkor elérjük, amit szeretnénk. Most már azon dolgozunk, hogy az RKSK ellen is sikeresek legyünk.

-A szurkolói matek természetesen már minden lehetőséget figyelembe vesz itt a hajrában, pláne azok után, hogy az Iváncsa nem indul a másodosztályban. Akár az is előfordulhat, hogy már hétvégén feljut a csapat az NBII.-be, ehhez persze több mérkőzésnek is úgy kellene alakulnia. Számolgattok, foglalkoztok ezzel?

-Biztosan nagyon sokan számolgatnak, így a szurkolók is, ez viszont nem a mi dolgunk. A stáb nem foglalkozik ezzel, és nagyon remélem, hogy a játékosok sem. Nekünk csak és kizárólag magunkkal kell foglalkozni, a saját mérkőzéseinkkel, aztán majd a lefújás után lehet szétnézni, mi történt a többi pályán. Addig felesleges, a magunk dolgával kell foglalkoznunk. Bajnokságot akarunk nyerni, fel akarunk jutni, de mindig csak egy lépésre koncentrálunk, ez most az előttünk álló RKSK meccs, őket kell először legyőznünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók