A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szalai Gábor új szerződést írt alá

Új, hosszú távra szóló szerződést írt alá csapatunk saját nevelésű védője, Szalai Gábor. A 22 esztendős játékos továbbra is Kecskeméten képzeli el pályafutását.

Szalai Gábor ezer szállal kötődik a Kecskeméti TE-hez, hiszen már gyerekként is itt kezdett el futballozni, és egy rövid angliai kitérőt leszámítva, végig a lila-fehér szerelést viselte. 2019 nyarán a külföldön töltött évek után hazatért, így aktív részese volt a nagy menetelésnek, egyike azon három játékosunknak Grünvald Attila és Vágó Levente mellett, akik az NB III. óta erősítik a keretet. Védőnk azóta már 94 tétmérkőzésen viselte a KTE szerelését, ezeken 14 gólt is lőtt, tízet az NB II-es feljutáshoz tett hozzá. Az élvonalban 16-szor lépett pályára az őszi szezonban, továbbra is alapembere csapatunknak.

– Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nagyon boldog vagyok. Nagyon jólesett, hogy a klub éreztette velem azt, hogy továbbra is mennyire számítanak rám. Itt nőttem fel, itt lettem profi játékos, továbbra is úgy érzem, hogy Kecskeméten fejlődhetek a legtöbbet, itt vagyok a legjobb helyem. Nem volt kérdés részemről, hogy megállapodjunk a folytatástól. Most már készülünk a tavaszra, a legfontosabb az, hogy megőrizzük azt, amit felépítettünk az ősszel. A célokat magunknak kell kitűzni, ez továbbra is a biztos bennmaradás. Amennyiben ez megvan, akkor lehet merészebb terveket is szövögetni. Ugyanolyan alázatos, kemény munkára lesz szükség, ez hozhatja magával a további sikereket is – mondta Szalai Gábor.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók