A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szalai József eddigi legfontosabb gólját szerezte

A 18 esztendős Szalai József újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, bevette egy NBI-es csapat kapuját is. Nem is akármilyen góllal, hiszen a 93. percben hosszabbításra mentette a Debrecen elleni kupacsatát. A bravúros továbbjutás és a fontos gól után beszélgettünk vele.

-Nem volt sok időd, miután beálltál. Mit mondott neked Szabó István, milyen feladattal küldött be?

-Valóban nem volt sok időm, viszont ennyi idővel kellett gazdálkodnom. A mester azt kérte tőlem, hogy tartsam meg a labdákat, érkezzek kapu elé, futballozzak bátran, illetve próbáljuk meg valahogy kiharcolni a hosszabbítást természetesen.

-Mesélj kérlek a gólról, jól tudom, hogy csak a szurkolók ovációjából jöttél rá, hogy gól lett?

-Az utolsó utáni lehetőség volt, amikor Nagy Krisztián remekül tekerte a labdát a rövidre, amire érkeztem és a hosszú sarokba fejeltem. Igen, csak akkor tudtam meg, hogy gól lett, miután a labda már a hálóban volt és mindenki örült. Akkor tudatosult bennem, hogy sikerült hosszabbításra hozni a mérkőzést. Nem mehetünk el szó nélkül a szurkolók mellett sem, innen is köszönjük a támogatást!

-A gólöröm nagyon érzelemdúsra sikerült, mit jelent számodra ez a gól, egyáltalán a továbbjutás?

-A gólnak rettenetesen örültem és örülök, még rátett egy lapáttal erre az is, hogy nagyon fontos gólt volt. Ki merem jelenteni, életem eddigi legfontosabb gólja volt ez. Nagyon örülök a továbbjutásnak, hatalmas csapatmunka volt. Szeretném viszont most már a bajnokságban is elkezdeni a gólgyártást.

- Milyen ellenféllel találkoznál szívesen a következő körben?

-Most már mindenki láthatja, hogy egy mérkőzésen bárkit meg lehet verni. Én örülnék, ha ismét egy NBI-es csapatot kapnánk, mert akkor újra megmutathatnánk, hogy mire is vagyunk képesek.

-Hajnalig tartó ünneplésre nem volt idő, hiszen vasárnap már újra hazai meccs jön a III. Kerület ellen. Mit vársz attól a meccstől, milyen ellenfél a Kerület?

-Úgy gondolom, hogy nem szabad a tabellát nézegetni a meccs előtt, mert a III. Kerület is egy rendkívül nehéz ellenfél lesz. Nagyon szoros meccseket játszanak folyamatosan. Hazai pályán ugyanakkor egyértelmű a célunk, mindenképpen itthon szeretnénk tartani a pontokat.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók