A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szegeden zárjuk le a heti munkát

A KTE HUFBAU számára szombaton egy újabb tartalmas hét zárul le, csapatunk az NBII-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként játszik edzőmeccset.

A két csapat vezetőedzői jól ismerhetik egymást, hiszen szegedi oldalon az a Dobos Barna ül a kispadon, akit pályaedzőként segített Gombos Zsolt a ZTE-nél, a közös munka eredménye NBII-es bajnoki cím és feljutás lett. Azóta már mindketten új állomáshelyükön, komoly célokért dolgozhatnak, a Grosics egyértelműen szeretne előre lépni a tavalyi eredményeihez képest, a KTE HUFBAU pedig szeretne feljutni az NBII-be.

A heti munka során most sem vett vissza a tempóból csapatunk, hiszen a pénteki tréninggel bezárólag 7 foglalkozást tartott a szakmai stáb. Szerdán egy közös ebéd is bekerült a programba: Huber Bálint, csapatunk masszőre nem először készítette el Alföld szerte híres hagymás babját.

A szegedi mérkőzés 10:30-kor kezdődik szombaton, a helyszín a Szent Gellért Fórum egyik edzőpályája lesz, ahol korlátozott befogadóképességű nézőtér áll rendelkezésre a szurkolók számára. Jövő héten ismét két mérkőzés vár majd ránk, szerdán az Újpest II. vendége lesz a KTE HUFBAU, szombaton a Békéscsabát fogadjuk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók