A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szélsővel erősítettünk, Lukács József az NBII-ből érkezik

Lukács József személyében 21 esztendős, széleken bevethető labdarúgóval erősítette meg keretét a KTE HUFBAU. Új igazolásunk legutóbb az NBII-es Kazincbarcikában futballozott. 

Dr. Filus Andor és Lukács József

A székelykeresztúri születésű játékos nagyon fiatalon költözött Lajosmizsére, itt is kezdett el futballozni, majd előbb a ZTE, ezután a Grosics Akadémia kötelékébe került az utánpótlásban. Felnőtt karrierjét Gyulán kezdte meg az NBIII-ban, majd a szintén harmadosztályú Salgótarjánból lépett tovább az NBII-es Kazincbarcikához 2018 februárjában, ahol egy féléves, ózdi kitérőt leszámítva futballozott mostanáig. Az NBII-ben 43 bajnoki meccsen lépett pályára új játékosunk a KBSC színeiben.

Lukács József izgatottan várja a kecskeméti kihívásokat:

„Gyerekkoromban rengeteget jártam KTE meccsekre, az NBI-ben még labdaszedő is voltam. Szerettem itt lenni, sok játékost meg is ismertem aztán a korábbi kedvencek közül az NBII-es évek alatt. Maximalista vagyok, azt szeretném, hogy a Kecskemét visszajusson minimum a másodosztályba. Ha nem ez lenne a cél, nem is jöttem volna, nekem is az a vágyam, hogy újra az NBII-ben futballozhassak!”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók