A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szeptember 19-től, lépcsőzetesen indul az FTC elleni jegyértékesítés

Az OTP Bank Ligában kisebb szünet következik szeptemberben, október 2-án (vasárnap) 16:30-kor azonban az FTC elleni mérkőzéssel folytatódik a bajnokság. A nagy érdeklődésre, illetve a korlátozott férőhely miatt több lépcsőben zajlik majd a jegyértékesítés, első körben csak azok vehetnek jegyet, akik a Paks elleni belépőjüket is magukkal hozzák.

A Paks elleni jegy garantált elővételt biztosít

Ahogy azt már korábban meghirdette klubunk, azoknak a drukkereknek garantált elővételes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk, akik a Paks elleni hazai mérkőzésen is a Széktóiban bíztatták a csapatot. Nekik semmi mást nem kell tenniük, mint a megőrzött jeggyel szeptember 19-én, vagy szeptember 20-án megjelenni az elővételes jegyvásárlási időpontban (mindkét napon 15-18 óráig), és a belépő leadásával már vehetnek is jegyet az FTC elleni bajnokira. Mivel a Paks elleni bajnokin nagyon szép nézőszám volt, ezért egy darab Paks jegyért egy darab FTC elleni belépőt tud csak minden esetben kiadni klubunk, tekintettel a stadion befogadóképességére. Ebben a két időpontban kizárólag azok jöjjenek, akik Paks jegyet is tudnak hozni, ellenkező esetben nem tudnak jegyet vásárolni!

Az első nyitott, személyes elővételes jegyvásárlási lehetőség szeptember 22-én (csütörtökön) lesz 14-18 óráig, itt már szabadon lehet jegyet vásárolni a mérkőzésre a Széktói Stadionban. 

Az elővételes jegyvásárlás a Széktói Stadion 2-es pénztárában – uszoda előtti nagy parkoló melletti pénztár – zajlik ezúttal minden megadott időpontban, a főépületben nem árulunk belépőket az FTC elleni meccsre.

Személyesen csak készpénzzel lehet jegyet vásárolni a Széktói Stadionban.

Jegyárak

Klubunk a szezon előtt négy mérkőzés esetében (Fehérvár, Honvéd, Újpest, FTC) állapított meg kiemelt jegyárat, ennek tükrében az FTC elleni bajnokira alábbiak szerint lehet belépőt vásárolni:

Normál jegy: 3.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes

A gyermekjegy ugyan ingyenes, de regisztrációs belépőt ebben az esetben is be kell szerezni a jegyértékesítés során!

A vendégszektor kapcsán történő jegyértékesítés menetéről a Ferencvárossal történő egyeztetések után tudunk majd beszámolni.

Elővételes jegyvásárlási időpontok (személyesen a Széktói Stadion 2-es pénztárában):

09.19. (hétfő): 15:00-18:00 (csak KTE–Paks jeggyel!)

09.20. (kedd): 15:00-18:00 (csak KTE–Paks jeggyel!)

09.22. (csütörtök): 14:00-18:00

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók