A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szerdán a Budafokot fogadjuk

Szerdán 18 órakor már folytatódik is a Merkantil Bank Liga, a 8. fordulóban a Budafoki MTE lesz az ellenfelünk a Széktói Stadionban.

A Budafok a mezőny egyik legjobb játékerőt képviselő csapata, hiszen tavaly még az élvonalban szerepelt. Bár nyáron azért átestek egy komolyabb átalakuláson, több alapembert is megtartottak, illetve jó arányban igazoltak fiatal és rutinos labdarúgókat is. Boér Gábor együttese ugyan egy kicsit beragadt a rajtnál, de utóbbi három fellépésén két győzelemmel és egy döntetlennel veretlen maradt a BMTE, legutóbb a Tiszakécskét verték 4-2-re. Szabó István sem panaszkodhat, hiszen zsinórban hatodik meccsén maradt veretlen a KTE HUFBAU, miután a hajrában sikerült 1-0-ra legyőzni a Siófokot, azóta elsősorban a frissítésen és regeneráción volt a hangsúly a tréningeken a taktikai elemek mellett.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Volt alkalmam megnézni a válogatott szünetben a Budafokot, láttam, hogy mennyire erős a keretük. Nem titkolt szándékuk volt, hogy akár surranópályán odaérjenek a feljutó helyekre, szerintem továbbra is ezt szeretnék. Nagyon erős a keretük, gyakorlatilag 24-25 azonos képességű labdarúgóból áll, illetve van egy fiatal, ambiciózus trénerük. Hajtós mérkőzésre számítok, döntő lesz az is, hogy a vasárnapi forduló után ki tud jobban regenerálni. Erre csak szerdán kapunk választ, de bízom benne, hogy a hazai pálya és a hazai közönség ismét lendít majd rajtunk. Jó pozícióban vagyunk, szeretnénk ezt megtartani, remélhetőleg minél több drukker buzdítása mellett.

Boér Gábor, a Budafoki MTE vezetőedzője: - Most pozitívabb a hangulatunk, hiszen az utolsó meccset jól hoztuk le, illetve egyre jobban kezdünk is összeállni. Nagyon nehéz meccsre számítok, mert a Kecskemét jól kezdte a bajnokságot, fizikálisan erős ellenfélről van, szervezetten és tudatosan futballoznak. Üde színfoltja lett a KTE már ilyen rövid idő elteltével is az NBII-es mezőnynek, látszik, hogy komoly szakmai munka folyik náluk. Minden tudásunkra szükségünk lesz ahhoz, hogy pontokkal távozzunk, ami megvan bennünk. Szeretnénk a saját játékunkat játszani, ahogy egyébként minden mérkőzésen, de bizonyos játékelemekben alkalmazkodunk kell az ellenfél taktikájához.

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Bérletek

Még lehet szezonbérletet vásárolni, melynek teljes ára 14.000 forint, és magába foglalja az esetleges hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseket is. A diák és nyugdíjas bérlet ára 9.000 forint. A bérletvételnél, illetve a beléptetés során a kedvezményre jogosító diák vagy nyugdíjas igazolványt is be kell mutatni, 65 év felett a személyigazolvány is megfelel. 

Azon szurkolóink, akik már a tavalyi idényre is váltottak bérletet, 10.000 forintért vásárolhatnak újat a másodosztályra, ehhez viszont a tavalyit mindenképpen le kell adni.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése:

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

A pénztárakban a készlet erejéig szurkolói sál is vásárolható, melynek ára 3.000 forint.

Információk a vendég drukkereknek:

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók