A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szerdán a Fradihoz utazik a KTE II

A MOL Magyar Kupa 2. fordulója miatt hétvégén nem rendeztek mérkőzéseket a harmadosztályban, ezen a héten azonban rögtön két kört is beiktat az MLSZ, ami a "kis" KTE-t is érinti. Szerdán 11 órakor az FTC II. vendége lesz csapatunk, majd vasárnap 11 órakor a Dunaújváros érkezik a Műkertvárosi Sportcentrumba. 

A Fradi egyelőre négy pontot szerzett a bajnokságban, míg a KTE II. hármat, így mindkét együttesnek fontos lenne újabb egységeket gyűjtenie. 

– Igyekezetünk felkészülni a múlt héten erre a két mérkőzésre, első körben a Ferencvárosra. Két fiatal csapatról van szó, dinamikus és gyors játékot várok. Bízom benne, hogy a kapu előtt higgadtak leszünk, míg védekezésben masszívak. Minden mérkőzésen győzni szeretnénk, de természetesen látjuk azt, hogy ez nem könnyű, nagyon erős csapatok is vannak a mezőnyben. Tanulni és tapasztalni kell, ami hozza magával az eredményeket is majd – mondta Szabó Tibor vezetőedző. 

Ternészetesen a játékosok is izgatottan várják a derbiket. 

– Két mérközés vár ránk ezen a héten, természetesen ez nem könnyű, de fel vagyunk rá készülve. Az előző hétvégén nem volt mérkőzésünk, így tudtunk kicsit pihenni, de már a következő bajnokinkra is hangoltunk. A Fradi tele van fiatal játékosokkal, mint mi. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg fogunk tenni a három pontért. A hétvégén a Dunaújvárost fogadjuk hazai pályán, akik bajnokesélyesek lehetnek, és a keretüket tekintve is elég masszív csapat, de úgy gondolom, hogy a futballban nincs lehetetlen, és akár meglepetést is okozhatunk nekik hazai pályán – tette hozzá Hatvani Dániel csapatkapitány. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók