A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szerdán már folytatják is a tartalékok

Sűrű héttel indul el a szezon NB III-as tartalékcsapatunknak, hiszen vasárnap még a Ceglédet fogadták, szerdán pedig már az újonc PTE-PEAC vendége lesz Szabó Tibor csapata.

A mieink szoros mérkőzést játszottak a nyitányon a Cegléddel, a vendégek azonban a kapu előtt higgadtabbnak bizonyultak, így 1-0-os sikerüknek köszönhetően három ponttal távoztak a Műkertvárosi Sportcentrumból. Gyorsan rendeznie kellett a sorokat azonban a fiataloknak, hiszen szerdán 17:30-kor Pécsen lépnek pályára, ahol az újonc PTE-PEAC lesz az ellenfelük. A pécsiek az első körben Majoson kapott ki 2-0-ra, keretük egyébként nem meglepő módon erőteljesen épít a PMFC-ben nevelkedő fiatalokra.

– Egy feljutó csapat mindig lelkes, mindig próbálja odatenni magát, erre számíthatunk a PEAC-tól is. Hasonlóan küzdelmes meccsre számítok, mint amilyen a Cegléd elleni volt. Ellenfelünket annyira nem ismerjük, így elsősorban a saját játékunkra kell összepontosítani, illetve arra, hogyan tudjuk értékesíteni a helyzeteinket. Hétközi fordulóról van szó, így majd az NB I-es csapat keddi edzése után derül ki, számíthatok-e egyáltalán visszajátszókra. Az is benne van természetesen, hogy most nem jön velünk senki, hiszen a felnőtt csapat is nagyon fontos bajnokira készül a Debrecen vendégeként. Ebben az esetben sincs probléma, akkor az NB III-as kerettel fogjuk megoldani a feladatot – mondta Szabó Tibor vezetőedző.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók