A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szökrönyös Dániel aláírta szerződését

Új játékossal bővült a KTE HUFBAU játékoskerete, Szökrönyös Dániel kölcsönben csatlakozik hozzánk a szezon hátralévő részére. Szökrönyös ősszel a szlovén másodosztályban futballozott. 

A 22 esztendős támadó középpályás Zalaegerszegen járta végig az utánpótlást, majd ott is mutatkozhatott be a felnőttek között. Az akkor NBII-es ZTE-ben 9 mérkőzésen egy-egy gólt és gólpasszt jegyzett, tagja volt a bajnoki címet és feljutást ünneplő csapatnak 2019-ben. A fiatal középpályás kétszer is kölcsönben szerepelhetett a NK Nafta Lendvában a szlovén másodosztályban, legutóbb ősszel. Lendván 15 mérkőzésen 3 gólig jutott, de a tavaszt már Kecskeméten tölti, ugyancsak kölcsönben.

– Sok pozitívumot hallottam már a KTE-ről, arról is, hogy mennyire jó a csapat, illetve a csapategység is. Nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy Kecskemétre igazoljak. Természetesen az a célom, hogy szerepeljünk minél jobban a bajnokságban, akár hatalmas bravúrt is elérve. Bízom benne, hogy folyamatosan fejlődhetek Kecskeméten, ezáltal sikeres szerepléshez segítve a csapatot – mondta Szökrönyös. 

Szökrönyös Dániel és Czéh László klubigazgató

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók