A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szolnokon folytatódik a bajnokság

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 9. fordulójában a Szolnoki MÁV FC vendége lesz vasárnap 17 órakor. A két csapat mindig rangadót játszott egymással a múltban, így lesz ez most is.

A Szolnok jól kezdte a szezont, hiszen első öt meccséből hármat is megnyert, többek közt a Diósgyőrt is legyőzték otthon. Azóta kicsit megtorpant az együttes, hiszen a Vasastól és a Siófoktól a bajnokságban, a Kazincbarcikától pedig a kupában kaptak ki, de ettől még egy mindenkire veszélyes ellenfélről van szó. Jó formában van viszont Szabó István csapata, hiszen már nyolc tétmérkőzés óta nem találtak legyőzőre. Az utóbbi hetekben már nem kerülték el a kisebb sérülések a keretet, de ezzel együtt továbbra is a megszokott mederben zajlik a munka, minden játékos bebizonyította az eddig eltelt időszakban, hogy lehet rá számítani.

A múltban nem kevesebb, mint 44 Szolnok – KTE párharcot rendeztek már, a legtöbbször az NBII-ben csaptak össze a felek, a mérleg gyakorlatilag teljesen kiegyenlített. Utoljára 2011 márciusában az NBI-ben találkoztak a csapatok bajnokin, akkor Szolnokon a hazaiak nyertek 2-1-re. A mérkőzés előtt a Szolnok tizedik, a KTE a harmadik a tabellán. 

Csábi József, a Szolnoki MÁV FC vezetőedzője: - Láthatóan egy jól összerakott, szervezett csapat a Kecskemét. Ezt nemcsak a KTE eredményei és a táblázaton elfoglalt helye miatt mondom, hanem mert magam is láttam, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak. Kellemes meglepetése a bajnokságnak a klub. Jól igazoltak, jól is rakták össze a keretet. Harcos mérkőzést várok, hiszen láthatóan a fizikális dolgokra, a magas játékosokra építenek. Nehéz feladat előtt állunk, de felkészülünk belőlük.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Hazai pályán veszélyes ellenfél a Szolnok, ezt mutatták a bajnokság elején. A Diósgyőrt is legyőzték egy agresszív labdaszerzésekre épülő játékkal, nagy becsvággyal. Most volt egy kis hullámvölgy náluk, ez minden csapat életében természetes, egy Vasastól és egy Siófoktól ráadásul nem szégyen kikapni. Szoros mérkőzésre számítok, ahol taktikailag is nagy csata várható. Mi adjuk az ellenfelet a Szolnoknak a bajnokságban, így gyakorlatilag állandóan látnak minket, emiatt talán nekünk is változtatni kell, de szerintem ők is fognak. Sajnos vannak kisebb problémáink, de ezeket házon belül talán meg tudjuk oldani. Szeretnénk Szolnokról is ponttal, pontokkal távozni.

Szurkolói információk:

A Tiszaligeti Stadion jegyárai egységesen vonatkoznak a hazai és vendég drukkerekre, így a vendégszektorba is 1300 forint a felnőtt, illetve 700 forint a kedvezményes (nyugdíjas, diák, női) belépő. A 10 éven aluli gyermekek ingyen látogathatják a meccseket. A kedvezményre jogosító jegyek megvásárlásánál szükséges az ezt igazoló igazolvány felmutatása is.

Ahogy a jelen járványügyi szabályok értelmében minden sportmérkőzésen, úgy Szolnokon is csak védettségi igazolvány birtokában lehet jegyet vásárolni és belépni a létesítménybe, természetesen az igazolvány applikáción keresztül is bemutatható. A védettségi igazolvány mellett mindenképpen szükséges a személyigazolvány megléte is. A 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett léphetnek be. 

Cím: 5000 Szolnok, Tiszaligeti Stadion 9735 Hrsz.

A vendégszektor a Tiszaligeti sétányról nyílik, ahol parkoló is található.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók