A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szombaton újabb edzőmeccs Szlovéniában

Eldőlt, hogy szombaton 17:30-kor fogad minket az ND Beltinci, mely legutóbb az alapszakasz 11. helyén zárt a szlovén másodosztályban. A mérkőzés egyben edzőtáborunk lezárása is lesz, a lefújás után már indulunk is haza.

A Beltinci a nyolc csapatot számláló alsóházi rájátszásban a 6. helyen végzett, mellyel éppen megőrizte helyét. Keretük elsősorban hazai játékosokra épül, az előző bajnokságban csupán egyetlen horvát légióst foglalkoztattak. Legutóbb éppen a szlovén élvonal topcsapatával, a Mariborral találkoztak edzőmeccsen, ahol 4-1-re kaptak ki.

Szabó István így várja a mérkőzést:

„A fiúk rendkívül jól dolgoztak egész héten, egy edzésünk még van, de ez szerintem ott sem fog változni. Közhely, de meg tudtuk oldani azokat a feladatokat, amiket a hétre kitűztünk. A hangsúly a fizikai képességek javításán volt, ezen belül azért a taktikai elemek elsajátításával is foglalkoztunk. Mindenki tudja, hogy rengeteg játékos érkezett, a szerdai edzőmeccsen csupán Vágó Levente játszott kezdőként, ez is komoly feladat elé állít minket. A fiúk viszont vevők a munkára, így csak jókat mondhatok róluk, ahogy a stábról is. Minden adott volt számunkra az edzőtábor során, rendben volt az étkezés, illetve tökéletes pályák vártak minket. Szombaton egy edzőmeccsel zárunk egy másodosztályú középcsapat ellen, mely jól szervezett, de nem velük foglalkozunk most, hanem a saját játékunkat szeretnénk játszani. Belényesi Csabi szemöldökét összevarrták, ő nem lép pályára még, de nagyon örülök, hogy nincsenek sérültjeink, ez mutatja a stáb és az egészségügyi személyzet lelkiismeretes munkáját. Szeretnénk egy dinamikus, letámadásra épülő játékot játszani, bízom benne, hogy ez sikerül is, akkor jó élményekkel jöhetünk haza az edzőtáborból. A keretünk jelenleg még változatlan.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók