A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szponzorációs szerződést kötöttünk a Hufbau-Akkerrel!

A Kecskeméti TE kötelékéhez egy korábbi támogatónk csatlakozott újra, szponzorációs szerződést írtunk alá a Hufbau-Akker tulajdonosával, Endrődi Ferenccel.

Endrődi Ferenc már a KTE NBI-es időszakában is támogatta a város futballját, a sportszponzorációt mindig szívügyének érezte, az előző szezonban a KNKSE névadójaként igyekezett segíteni. A szerződéskötést követően újra a KTE kötelékéhez csatlakozott, a Szeged-Grosics elleni bajnoki meccsen is szorított a lila-fehér sikerért.

„Szeretem az egyértelmű és tiszta célokat. A kecskeméti futballban újra le kell rakni az alapokat, a KTE most újra NB-s bajnokságban szerepel, itt is van a helye. Bízom benne, hogy még feljebb vezet majd a klub útja, gondolok itt az NBII-re. Én ebben hiszek, van jövőkép.  A döntésemet több egyeztetés is megelőzte, amik ebben megerősítettek. Jó helyre kerültem, a futball az én igazi világom, hiszen az Akasztó FC elnökeként is tevékenykedem. A KTE – Szeged-Grosics meccsen nagyon jól éreztem magam, megjártuk a mélységet és a magasságot is, nehezen indult, de aztán csodálatos feltámadást produkált a csapat, amihez gratulálok nekik! Izgatottan várom a következő meccseket is!” – mondta Endrődi Ferenc.

Telek Zoltán és Endrődi Ferenc

A Kecskemét TE számára kiemelten fontos, hogy erős támogatói kört építsen ki, hiszen klubunk célja az, hogy rövid időn belül feljussunk az NBII-be. A most megkötött szponzorációs szerződés is ezen törekvésünket erősíti.

„Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan erős szponzorral erősödött klubunk, mint a Hufbau-Akker. A célunk az, hogy a pályán, illetve a pályán kívül is folyamatosan fejlődjünk, ez a szponzorációs megállapodás is ezt a törekvésünket erősíti. Endrődi Ferenc személyében egy olyan támogató tért vissza a KTE kötelékébe, aki korábban is lelkes szurkolója volt a csapatnak, bízunk benne, hogy egy sikeres és hosszútávú együttműködés kezdetét jelenti megállapodásunk” – mondta Telek Zoltán, a Kecskeméti TE ügyvezetője.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók