A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szuhodovszi bemutatkozott, Horváth másodjára játszott a válogatottban

A magyar válogatott vasárnap Montenegró ellen zárta le szereplését az Eb-selejtezőkben. Klubunk két játékosa is pályára lépett a 3-1-es sikerrel záruló összecsapáson, Horváth Krisztofer a 63. percben lépett pályára, míg Szuhodovszki Soma a 94. percben mutatkozott be a nemzeti csapatban.

A 36. percben Rubezsics góljával a vendégek szereztek vezetést, de a második félidőben hatalmas nyomás alatt volt már végig kapujuk. Nem is bírták el ezt a nyomást, Szoboszlai Dominik két parádés góllal a 67. és a 68. percben fordított. A hajrában Dibusz Dénes is nagy bravúrokat mutatott be, de a hosszabbításban végül Nagy Ádám találatával kialakult a 3-1-es végeredmény. A magyar válogatott veretlenül, csoportelsőként jutott ki az Eb-re.

Horváth Krisztofer jó félórát kapott a meccsen, beállása után aktívan futballozott, jó indításai és beadásai is voltak. A harmadik gól előtti akcióban Szoboszlainak készítette le a labdát 16 méterre a kaputól, de a válogatott kapitányát felvágták végül. Szerencsésen alakult viszont így is a történet, hiszen Szoboszlai szabadrúgás után rúgta be a kipattanót Nagy Ádám, akit a gólja után Szuhodovszki Soma váltott a 94. percben. Középpályásunk másodjára volt a keret tagja, de most mutatkozott be a be a nemzeti csapatban, ezzel a második pályára lépését ünneplő Horváth Krisztofer, valamint Tököli Attila után a KTE történetének harmadik játékosa lett, aki klubunkat képviselve játszott.

A KTE adta ezúttal a legtöbb játékost a válogatottnak, hiszen Szalai Gábor is ott volt a keretben, ő azonban ezúttal még nem kapott lehetőséget.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók