A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szuhodovszki Soma és Rjasko Mihajlo is hosszabbított

Szuhodovszki Soma és Rjasko Mihajlo is aláírta új szerződését, így további két játékos marad a keret tagja a feljutó keretből.

Szuhodovszki Soma tavaly nyáron Győrből igazolt Kecskemétre, a 2021/2022-es szezonban 35 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Középpályásunk számára komoly lépcsőfok a szerződéshosszabbítás, hiszen először játszhat az NB I-ben.

– Nem is tudom hol kezdjem, hiszen még mindig bennem van az előző szezon, ami még nem ülepedett le teljesen. Nagy dolgot vittünk véghez, annak pedig még inkább örülök, hogy a vezetőség bizalmat szavazott nekem az NB I-es szezonhoz is. Nagyon fontos célomat értem el a karrierem során, és bízom benne, hogy ezt a bizalmat meg tudom hálálni. Mindenki nevében mondhatom, hogy várjuk a bajnokságot, hiszen olyan ellenfelekkel fogunk találkozni, akik nemzetközi kupás csoportkörért mennek akár. Szeretnék stabil helyet szerezni, élni a bizalommal, mindezt gólokkal és gólpasszokkal természetesen. A legfontosabb cél azonban a bennmaradás a csapattal – mondta Szuhodovszki Soma.

Rjasko Mihajlo szintén tavaly nyáron, Dorogról igazolt a KTE-hez. Az ukrán-magyar középhátvéd gyorsan alapembere lett a csapatnak, 29 meccsen egy-egy gólig és gólpasszig jutott. Szintén bemutatkozásra készül az élvonalban.

– Nagyon örülök, hogy segíthettem a feljutásban a klubot. Kitűnő csapatunk és edzői stábunk van, az előző szezonban olyanok voltunk, mint egy nagy család, ez nagyon sokat számított a hajrában. Egy percig sem kellett gondolkodnom, hogy szerződést hosszabbítsak, ezúton is köszönöm a klubvezetés bizalmát, mindent megteszek, hogy teljesítsük a kitűzött célt. A Kisvárdával egyszer már feljutottam az élvonalba, ám akkor egy sérülés miatt nem tudtam bemutatkozni az NB I-ben, most azonban szeretném a legmagasabb szinten megmutatni magam, illetve segíteni a csapatot – mondta Rjasko Mihajlo.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók