A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szuhodovszki Soma hosszú távú szerződést írt alá

Új szerződést írt alá a mai napon középpályásunk, Szuhodvszki Soma. A 22 esztendős, korábbi utánpótlás-válogatott játékos már az NB II-ben alapembere lett csapatunknak, és az élvonalban is meghatározó alakja az együttesnek.

Szuhodovszki Soma 2021 nyarán érkezett Kecskemétre, az NB II-ben 35 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett az ezüstérmes és feljutó gárdában. Az NB I-ben idén debütáló játékos alapembere maradt a csapatnak, a Puskás Akadémia ellen megszerezte első gólját, mely a hónap találata is lett a szurkolók szavazatai alapján, emellett két gólpassza is van már. Szuhodovszki Soma a Kisvárda ellen játszotta 50. tétmeccsét kecskeméti színekben, összesen 56-nál jár már, ezeken 7 gólt és 6 gólpasszt jegyez.

– Jól érzem magam a KTE-nél, igazából ez a legfontosabb. Ezalatt a másfél év alatt olyan szakmai munkát kaptam, illetve olyan fejlődési lehetőséget, amiért nagyon hálás vagyok. Ez döntő szerepet játszott abban, hogy továbbra is a Kecskemét mellett köteleztem el magam. Már most is vannak nagyon szép emlékeim, ilyen a Vasas elleni debütálás, vagy a Puskás Akadémia ellen szerzett gólom, de a Fradi legyőzését sem hagynám ki a sorból, hiszen ebben a szezonban mi tudtuk őket először megverni a bajnokságban. Őszintén megvallva, már nagyon várom a felkészülést, most is külön munkát végzek, hiányoznak a mindennapok. Még nagyobb melót szeretnék beletenni a közösbe, biztos vagyok benne, hogy ehhez a többiek is így állnak. Amennyiben mindenki a legjobbját nyújtja, akkor egyénileg és csapatszinten is hasonlóan jól sikerülhet a tavaszunk, mint az őszünk. Először bebiztosítva azt, hogy jövőre is NB I-es csapat legyünk, majd remélhetőleg akár merészebb célokért is küzdhetünk még – mondta Szuhodovszki Soma.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók