A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szuhodovszki Soma is a KTE HUFBAU játékosa

Az ETO FC Győrtől érkezik újabb friss igazolásunk, Szuhodovszki Soma, aki a középpályán bővítheti Szabó István lehetőségeit.

Dr. Filus Andor és Szuhodovszki Soma

A 21 esztendős középpályás a fővárosban kezdett el futballozni, ahol nagyon gyorsan felfigyelt rá az MTK. A kék-fehéreknél több korosztályban is bajnoki címet nyert, majd 2016-ban bemutatkozott az NBIII-as csapatban is, 25 meccsen 4 gólt szerzett. 2018-ban NBII-es bajnoki címet nyert a klubbal, a másodosztályban 3 meccsen lépett pályára, a tartalékok között viszont 20 találkozón 9-szer volt eredményes. A 2018/2019-es idényben Monoron futballozott a másodosztályban – 32 meccsen 4 gól – majd Tiszakécskén 22-szer, legutóbb Győrben 8 alkalommal lépett pályára a Merkantil Bank Ligában.

"Nagyon örülök, hogy Kecskeméten folytathatom a pályafutásomat, úgy érzem, hogy egy jó erőkből álló csapathoz igazoltam. Szeretném megmutatni a pályán is, hogy helyem van benne. Középpályásként inkább a támadásokból szoktam kivenni a részem, igyekszem kamatoztatni a kreativitásomat és a technikámat, helyzetbe hozni a társakat, de a védekezésben is otthon kell mozognom természetesen. Egy feljutó klubnál a legfontosabb a bennmaradás, de bízom benne, hogy ennél merészebb céljaink is lehetnek. Szeretnék stabil NBII-es játékossá válni, mert az előző szezonom sérülések miatt nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, most viszont kettőzött bizonyítási vágy dolgozik bennem" - mondta Szuhodovszki Soma. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók