A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szuhodovszki Soma: Leírhatatlan érzés volt a gól élménye

Szuhodovszki Soma kitűnő mérkőzésen van túl, hiszen középpályásunk könnyen lehet, hogy élete első NB I-es találatával rögtön forduló gólját szerezte. Szuho bár sajnálja, hogy a végén nem sikerült megnyerniük a meccset, de a gól élménye így is leírhatatlan érzés volt számára.

– Nem akármilyen gólt lőttél a Puskás otthonában, mi futott át rajtad, amikor láttad, hogy a labda bizony a helyére került?

– Nagyon örültem természetesen, igazából már akkor éreztem, hogy nagyon jó irányba tart a labda, amikor ellőttem. Nem tudom leírni, pláne egy ilyen gól után azt, hogy mit éreztem, amikor hálót ért a labda. Hihetetlenül boldog voltam, ráadásul pontot is szereztünk vele. Bosszantó volt, hogy a végén egyenlített a Puskás, de nagy nyomást helyeztek akkor már ránk, voltak helyzeteik, így igazságos eredmény született.

– Pont az átlövéseket hiányoltad még legutóbb a játékodból, amikor beszélgettünk. Erre most nem lehetett panaszod…

– Nagyjából ezt várom magamtól, de szerezhettem volna akár több gólt is. Maradjunk annyiban, hogy a helyzetkihasználás a következő, amiben fejlődhetek.

– Rendkívül szokatlan közjáték előzte meg a meccset, hiszen vihar miatt csúszott a kezdés. Egyáltalán hogyan telt ez az időszak?

– Nem voltam még ilyen helyzetben, ezt sokunk nevében mondhatom. Ilyenkor nem egyszerű újra felpörögni, de azt gondolom ez nekem és a csapatnak is jól sikerült. A bemelegítő teremben folyamatosan készültünk a kezdésre, és úgy tudtunk belemenni a találkozóba, ahogy kell.

– Nagy létszámú és rendkívül hangos drukkerhad kísért el titeket, mennyi pluszt adtak?

– Nagyon kellemes meglepetés volt számunkra az, ahogy a szurkolók végig buzdítottak minket a meccsen. Rengeteget jelentett, bízom benne, hogy a folytatásban is minél többen kilátogatnak majd a meccseinkre.

– Jön a ZTE elleni meccs, fiatal csapat hozzátok hasonlóan, mit vársz?  

– A maximumra törekszünk mindenki ellen, a győzelem reményében lépünk pályára, akárki is legyen az ellenfelünk. Ezt most sem lesz másként, szeretnénk a közönségünket kiszolgálni, és meghálálni a szeretetüket.

– Sűrű időszak jön, hiszen hét nap alatt három találkozó vár rátok. Ez mennyiben nehezíti meg a felkészülést?

– Fel vagyunk készülve erre is, hiszen az NB II-ben is sokszor kellett hasonló ritmusban játszanunk. Most sem lesz ez más. Biztosan lesznek rotálások, de mindenki azért van itt, mert képes ezen a szinten is hozzátenni a csapat játékához.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók