A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szuhodovszki Soma, Varga Ádám és Katona Bálint a forduló válogatottjaiban

A forduló válogatottjaiba ezúttal is bekerült több játékosunk, Szuhodovszki Soma játékát minden sajtóorgánum kiemelte a hétvégi mérkőzés után. Varga Ádám és Katona Bálint szintén elismerésben részesült.

Szuhodovszki Soma nagyszerű formában kezdte a tavaszi szezont

Szuhodovszki Soma kitűnően futballozott a Honvéd ellen, mezőnyben hatalmas munkát végzett, nem mellesleg pontot érő, szépségdíjas gólt lőtt a 2-2-re záruló találkozón. Nem csoda, hogy a csakfoci.hu, az M4 Sport és a Nemzeti Sport is helyet adott neki a hétvégi álomcsapatban, az országos sportnapilaptól 6-os osztályzatot kapott játékosunk.

Szintén a Nemzeti Sportnál szerepel a legjobb tizenegyben Varga Ádám és Katona Bálint, egyaránt 6-os érdemjeggyel. Varga Ádám a kapott gólokról nem tehetett a Honvéd ellen, emellett nem szabad elfelejteni, hogy 2-1-es vendég vezetésénél, három perccel második gólunk előtt ajtó-ablak ziccert fogott meg. Kapusunk ráadásul azok után került kezdőcsapatba, hogy Varga Bence betegség miatt nem tudott pályára lépni a Honvéd ellen.

Katona Bálint szépségdíjas gólt lőtt, és a Nemzeti Sport is ezt választotta egyébként a forduló góljának, ahogy az MLSZ és a M4 is.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók