A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a budafoki meccshez

Hétközi fordulóra is sor kerül ezen a héten a Merkantil Bank Ligában, csapatunk csütörtök 18:05-kor a Budafoki MTE vendége lesz. Alábbiakban összeszedtünk minden fontos tudnivalót drukkereinknek, a legfontosabb információ, hogy már nem kell védettségi igazolvány a mérkőzések látogatásához.

Jegyárak, beléptetés

A Budafoki MTE stadionjában a teljes árú belépő 1000, a diák/nyugdíjas 500 forintért vásárolható meg, míg a 6 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Fontos tudnivaló, hogy a diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.

A vendég drukkerek a Zuzmó utcai kapu felől léphetnek be saját szektorukba.

Parkolás

A BMTE Stadion környékén korlátozott számban van parkolási lehetőség. A mérkőzésre érkezők a stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint helyezhetik el gépjárműveiket. A vendég szurkolók a budafoki Városház téren található P+R parkolóban parkolhatnak, majd gyalog vagy busszal közelíthetik meg a BMTE Stadiont.

A BMTE Stadion címe: 1222 Budapest, Promontor utca 89/A.

Közvetítés: A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, emelett írott formában a KTE Twitter oldalán és a Nemzeti Sport Online-on lesznek követhetőek az események. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók