A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a DVSC elleni kupameccshez

Október 27-én (szerdán) MOL Magyar Kupa mérkőzést játszik a KTE HUFBAU a Széktói Stadionban, 18 órás kezdéssel az NBI-es Debreceni VSC lesz az ellenfelünk. Alábbiakban minden fontos információt is tudnivalót összeszedtünk szurkolóink számára.

Jegyek

Ahogy a Merkantil Bank Ligában, úgy a MOL Magyar Kupában is három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

A 2021/2022-es szezonra megváltott KTE bérletek a hazai MOL Magyar Kupa mérkőzésekre is érvényesek.

Elővételes jegyvásárlás:

A nagy érdeklődésre való tekintettel, ezúttal elővételben is meg lehet vásárolni a belépőket a kupameccsre. Erre október 25-én (hétfőn) és október 26-án (kedden) lesz lehetőség 16-18 óráig a Széktói Stadion emeleti klubtermében. A mérkőzés napján 17 órakor nyitnak a pénztárak. Kérjük szurkolóinkat, lehetőség szerint éljenek az elővételes jegyvásárlási lehetőséggel, ellenkező esetben érkezzenek a mérkőzés napján a megszokottnál korábban, hogy minél gyorsabban haladjon a beléptetés.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése:

Ahogy eddig, úgy most is csak az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, tehát kizárólag az engedéllyel rendelkező „A” lelátót nyitjuk meg.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Fontos információ, hogy a Széktói Stadionban csak készpénzes formában lehet fizetni. 

Információk a vendég drukkereknek:

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók