A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Ferencváros elleni idegenbeli meccshez

A Kecskeméti TE szombaton 17:00-kor a Ferencvárosi TC vendége lesz a Groupama Arénában. Alábbiakban összegyűjtöttünk minden fontos információt a hazai klub tájékoztatása alapján.

A belépők egységesen 2850 forintba kerülnek a vendégszektorba (E szektor), melyeket ezúttal mindenképpen online érdemes megvásárolni elővételben, változatlanul a jegyemester.hu oldalon. A Groupama Arénába csak névre szólóan lehet jegyet vásárolni, az adatokat a beléptetésnél a rendezők ellenőrzik, így fényképes igazolvány mindenképpen legyen szurkolóinknál, ellenkező esetben ugyanis megtagadhatják a belépést.

A helyszínen két órával a kezdés előtt (15:00) nyit a vendégpénztár, itt még fényképes igazolvánnyal szintén lehet jegyet vásárolni. A Groupama Arénában egy darab vendégpénztár üzemel, így a gördülékeny beléptetés, a sor elkerülése érdekében, mindenképpen vásárolják meg ezúttal szurkolóink a belépőket elővételben.

A vendégszektor a gépkocsival érkező szurkolók számára az M5 bevezető - Gyáli úti felüljáró – Albert Flórián út útvonalon közelíthető meg a legrövidebb úton, így lehet eljutni a vendég parkolóig is. Itt csak korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolók, így érdemes korán érkezni, illetve ezt követően a környéken parkolót keresni.

A stadionba kézi táskánál (pl. ridikül) nagyobb táskát, valamint flakonos, üveges italt, üdítőt behozni nem lehet. A rendezők emellett arra kérik a szurkolókat, hogy érvényes hatósági igazolvány legyen a drukkereknél.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók