A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Honvéd elleni kupameccsre

Szerdán 17 óra 15 perces kezdéssel az NBI-es Bp. Honvéd FC lesz a KTE HUFBAU ellenfele a MOL Magyar Kupában. A találkozó kapcsán összeszedtünk minden fontos szurkolói tudnivalót.

Jegyek

A bajnoksághoz hasonlóan a MOL Magyar Kupában is három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban. A 14 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Az éves KTE bérletek a MOL Magyar Kupa meccsekre is érvényesek, így nem kell külön jegyet vásárolnia bérleteseinknek. 

Elővételes jegyvásárlás

A jegyeket a Széktói Stadion főépületében (Csabay Géza körút 1/a) lehet megvásárolni február 7-én (hétfőn) és 8-án (kedden) 16:00-18:00-ig elővételben. Kérjük drukkereinket, éljenek az elővételes jegyvásárlási lehetőséggel, hogy a mérkőzés napján minél gördülékenyebben haladjon a beléptetés. A Honvéd elleni kupameccs mellett a DVTK elleni bajnokira is meg lehet már venni a belépőket, illetve szurkolói sálakat is árulunk.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával a kezdés előtt, jelen esetben 16:15-kor.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, de a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Fontos információ, hogy a Széktói Stadionban csak készpénzzel lehet fizetni.

Információk a vendég drukkereknek

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók