A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Honvéd elleni meccshez

Szombaton 17:45-kor a Budapest Honvéd vendége lesz csapatunk a Bozsik Arénában, az OTP Bank Liga 8. fordulóját rendezik már. A találkozó kapcsán összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat drukkereinknek a kispesti klub által megadott információk alapján.

A Bozsik Arénába három fajta módon lehet jegyet váltani: legegyszerűbben online elővételben a jegymester.hu oldalon, személyesen elővételben, vagy a mérkőzés napján a pénztárakban. Online 1890, személyes elővételben 1990, míg a mérkőzés napján a helyszínen 2150 forintba kerülnek a vendég belépők. 6 éves kor alatt a mérkőzések látogatása ingyenes, szektortól függetlenül, de regisztrációs jegy váltása szükséges. 

Diák, nyugdíjas: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

Mozgáskorlátozott: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

A Bozsik Aréna jegypénztárai pénteken 15-20 óráig tartanak nyitva, míg a mérkőzés napján három órával a kezdés előtt nyitnak. A mérkőzés klubkártya nélkül is megtekinthető, így arra nincs szükség a vásárláshoz. Személyesen a Kispesti Futball Házban (Fő utca 38.) is meg lehet venni a vendég belépőket csütörtökön 16-20 óráig. 

A Bozsik Arénában a D szektor van kijelölve a vendég drukkerek számára, mely az Iparos utcáról közelíthető meg autóval is az alábbi tértképet segítségül véve.

A Bozsik Aréna címe: 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3. 

Fontos információ, hogy a pénztárakban készpénzzel, míg az arénán belül bankkártyával tudnak fizetni szurkolóink a büfében, ahol repohárban adják ki az italokat. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók