A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a kispesti mérkőzéshez

Pénteken 18:30-kor a Budapest Honvéd vendége lesz csapatunk a Bozsik Arénában, az OTP Bank Liga 30. fordulóját rendezik már. A találkozó kapcsán összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat drukkereinknek a kispesti klub által megadott információk alapján.

A Bozsik Arénába legegyszerűbben online elővételben a jegymester.hu oldalon érdemes jegyet venni. Online 1890, személyes elővételben 1990, míg a mérkőzés napján a helyszínen 2150 forintba kerülnek a vendég belépők. 14 éves kor alatt a mérkőzések látogatása ingyenes, de regisztrációs jegy váltása szükséges.

Diák, nyugdíjas: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

Mozgáskorlátozott: online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

A Bozsik Aréna jegypénztárai a mérkőzés napján három órával a kezdés előtt, 15:30-kor nyitnak. A mérkőzés klubkártya nélkül is megtekinthető, így arra nincs szükség a vásárláshoz.

A Bozsik Arénában a D szektor van kijelölve a vendég drukkerek számára, mely az Iparos utcáról közelíthető meg autóval is az alábbi térképet segítségül véve.

A Bozsik Aréna címe: 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3.

Fontos információ, hogy a pénztárakban készpénzzel, míg az arénán belül bankkártyával tudnak fizetni szurkolóink a büfében, ahol repohárban adják ki az italokat.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók